foråret 2017

Lørdag den 20. maj kl.10:00

 

Den 20. maj afholdt Foreningen NORDENs repræsentantskabsmøde 2017 i Festsalen på Frederiksberg Rådhus. Der var stor interesse for Forening Nordens fremtid. Blandt de mange emner var også, hvordan vi bedst kan vedligeholde vores tætte arbejde med vores Venskabsbyer, nu hvor programmet for de Venskabsby Rejser, som vi kender er under forandring.

Valborg aften 30. april på Kullen på Grand Hotel Mölle

Vi var 6 medlemmer, der meldte sig til vores tur til Mölle Valborgaften. Vi oplevede den svenske tratition med bål på stranden. Vi kørte i deltagernes biler direkte til Grand Hotel i Mølle, hvor der venter os kaffe eller te fra kl.15, med masser af de mest fantastiske kager, vi nogenn sinde har smagt.

Hotellets tilbud: Miniferiepaket 1 dygn inkluderar följande:

Ankomstkaffe & kaka, 4-rätters Sharing is Caring meny, övernattning och Grand Hôtels magnifika frukostbuffé.

Lørdag den 4. marts kl. 16.30 Den sidste konge

Birkebeinerne er filmens originaltitel handler om kampen om kongedømmet i Norge i begyndelsen af 1200-tallet, hvorunder mænd fra Birkebeinerstammen bragte det efterstræbte kongebarn Håkon Håkonsen sikkert over fjeldet fra Lillehammer og senere til Trondhjem for at han kunne krones.

Det Færøske Hus, den 16.01, kl.19.00

B&P Travel Roadshow 2017. 

Entré koster 50 kr. pr person.

Tilmelding nødvendig til Sara på telefon 7199 6622 eller mail sara@bptravel.dk 

B&P Travel byder velkommen til årets store roadshow, der kommer hele landet rundt: Fra Ålborg og Århus over Kolding og Odense for at slutte i København, hvor B&P Travel selv holder til.

Meld dig til og få en aften fuld af sanseindtryk fra Island, Færøerne og Irland. Se billeder og videoer om disse smukke destinationer, som B&P Travel er specialister i og har mange års erfaring med. Og få samtidig lidt smagsprøver fra de tre lande.